BALIKESİR / SAVAŞTEPE - Zafer İlkokulu

May

İlçemiz Toplum Sağlığı Merkezi doktor ve hemşireleri tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik "Sağlıklı Beslenme ve Diyabet" konulu eğitim düzenlendi.

May

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında okulumuz Odak Kişisi ve Müdür Yardımcımız Sayın Emel EROL tarafından okulumuz öğrenci ve velilerine yönelik Çevre Bilinci ve Küresel İklim Değişiklikileri temalı eğitimler düzenlendi.

May

İl milli eğitim müdürlüğümüz ilk yardım eğitim merkezi yetkilileri tarafından temel eğitimde 10.000 okul projesi kapsamında öğrenci, veli ve çalışanlarımıza yönelik ilk yardım eğitimi düzenlendi.

Nis

İlçemiz Psikolojik Danışma ve Rehber Öğretmenleri Esin ARISOY ve Aynur AKKOYUN tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik "Akran Zorbalığı ve Baş Etme" eğitimi verildi.

Kıymetli öğretmenlerimize destekleri için teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na tüm coşkumuzla hazırız.

Ock

Geçen yıl pandemide açtığımız Yaşam Beceri Atölyemizi yazdan(telafi eğitiminden)itibaren faaliyete soktuk.Bu yıl Bigep kapsamında 'GERİ DÖNÜŞÜM SANA DÖNÜŞÜM' adlı bir proje geliştirdik.Amacımız öğrencilerimizin yaşam becerilerini geliştirirken bir yandan geri dönüşüm malzemeleriyle oyuncaklar tasarlamak istedik ve bu yaptığımız oyuncakları ilçe genelinde diğer anasınıflarımıza hediye etmeyi hedefledik.Böylelikle hediyeleşme ,yardımlaşma,paylaşma,dayanışma öz değerlerini de çocuklarımıza küçükten aşılamaya özen gösterdik.Çünkü onlar yarının güçlü geleceği olmalıdır.Yaşam beceri atölyeleri de çocukların yaparak yaşayarak öğrenebilecekleri bir alan olduğu için bu atölyenin okulumuzda faaliyet göstermesine önem veriyoruz.Derslerimizle ilişkilendirip deneyler uygulamalar sanatsal faaliyetler gerçekleştiriyoruz.Yıl sonunda yaptığımız bu çalışmalar sergi olarak düzenlenecektir.

YAŞAM BECERİ ATÖLYEMİZ VE UYGULAMA ÇALIŞMALARIMIZ

AKIL VE ZEKA OYUNLARI ATÖLYEMİZ VE OYUNLARIMIZ

A TICKET TO EUROPE

BÜYÜK EMEK İÇERİR.

Haz

BALIKESİRİMİ TANITIYORUM ADLI BAŞLATTIĞIMIZ PROJEMİZDE ÖNCE SAVAŞTEPEMİZİN YÖRESEL ÖZELLİKLERİNİ TANIDIK VE OKULUMUZDA SERGİLEDİK.DAHA SONRA ÇOCUKLAR BALIKESİR İN TARİHİ YERLERİNİ GELENEKLERİ LEZZETLERİ KIYAFETLERİ KÜLTÜRÜNÜ ARAŞTIRARAK WEB2 CHATTER PIX VE VOKI ARAÇLARIYLA TANITTILAR.