BALIKESİR / SAVAŞTEPE - Zafer İlkokulu

Ock

Projemiz, amacına ulaştı Doğu'da deprem bölgesindeki öğrencilerimize hazırladığımız atkı bere ve uyku arkadaşları oyuncakları öğrencilerimize ulaştı, yüzlerindeki sevinç bızım mutluluğumuz oldu, Allah bir daha böyle acıyı milletimize yaşatmasın...

Ock

Anasınıfı öğrencilerimizle heykeltıraş olup sanat eserleri yapıyoruz.Komedi saati düzenleyerek bizde ilginç sorular sorup cevaplarını verdik.

Ock

2/A Sınıfı dönem sonu etkinlikler kapsamında okuma etkinliği yapıldı.Kelime oyunları ,münazara  yarışmaları yapıldı.

Ock

1/A Sınıfı Hitabet Oyunları Etkinliği ve 1/A Sınıfı Sosyal Sorumluluk Saati Okuma Etkinliği ve 1/A Sınıfı Kelime Bulma Oyunu etkinlikleri yapıldı

Ock

00'üncü yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu için mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızın ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 100. yılını gururla ve coşkuyla kutluyoruz.

Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir. Bundan tam 100 yıl önce imkânsızlıklarla ve yokluklarla dolu bir ortamda adeta küllerinden doğan Cumhuriyetimizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak amacıyla Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda öğrencilerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz.

Ock

Enerji tasarrufuyla ilgili büyük grup konuşması yapıldı video izlendi ve rüzgar enerjisiyle ilgili yel değirmeni yapıldı

Ock

Cumhuriyetimizin 100.yıl proje etkinlikleri kapsamında okulumuz Zafer İlkokulu velileri,öğrencilerimiz,Okul Aile birliği ve okul personeli işbirliğiyle deprem bölgesindeki öğrenciler için 100oyuncak(Uyku Arkadaşı) ve 100 atkı ,100 bere hazırlandi. Kahramanmaraş-Afşin ilçesindeki Bakraç Şehit İlhan Karakaya İlk-Ortaokulunda eğitim gören öğrencilere gönderilecektir.